تگ Canonical (کنونیکال) چیست؟
جدول محتوا
شاید برای شما هم سؤال باشد که اصلا تگ Canonical چیست؟ پس در ادامه مقاله از سایت عباس کاشفی با ماه همراه باشید تا به این سؤال شما به صورت کامل پاسخ دهیم.
تگ Canonical چیست؟
تگ کنونیکال در اصل بهترین راه برای نشان دادن بهترین نسخه از یک مطلب درون گوگل می باشد ، خب این مطلب به جای اینکه جواب سؤال ما باشد کمی موضوع رو پیچیدهتر کرد 😁 پس بیایم کمی راحت تر آن را بیان کنیم ، با استفاده از این تگ شما می توانید به ربات های گوگل بفهمانید که در چندین صفحه ای که محتوای آن ها تقریبا یکسان است اما آدرس های متفاوتی دارند ، بهترین نسخه کدام است.
نمونه کد:
<link rel="canonical" href="/" />
شاید پس از خواندن پاراگراف بالا برای شما این سؤال پیش بیاید که چرا اصلا باید ما چندین صفحه کپی شده از سایتمان داشته باشیم؟ و برای ما این موضوع اصلا صدق نمی کند برای جواب این موضوع هم می توانید چندین نمونه از صفحاتی که ممکن مشکل کپی برایشان پیش بیاید را در ادامه مشاهده کنید.
نمونه ای از صفحات تکراری:
- نسخه موبایل: https://m.akashefi.ir
- AMP نسخه: https://akashefi.ir/amp
- Feed نسخه: https://akashefi.ir/feed
- RSS نسخه : https://akashefi.ir/rss
- نسخه پرینتی: https://akashefi.ir/print
- نسخه بدون اس اس ال: https://akashefi.ir
- نسخه با www و اس اس ال: https://www.akashefi.ir
- نسخه با www و بدون اس اس ال: https://www.akashefi.ir
- سرچ درون سایت: https://akashefi.ir/?s=search+term
خطا هایی که مربوط به این تگ در سرچ کنسول هستند عبارتند از :
ترجمه | حطا |
---|---|
در این صفحات “تگ کنونیکال” استفاده شده است و از نظر گوگل نیز مورد تایید واقع شده است | Alternate page with proper canonical tag |
به نظر گوگل این صفحات نیازمند تگ کنونیکال هستند اما ما برای آن ها این مورد را در نظر نگرفته ایم | Duplicate without user-selected canonical |
صفحه نیازمند این تگ است اما آدرسی که ما معرفی کرده ایم را گوگل نپذیرفته است | Duplicate, submitted URL not selected as canonical |
صفحه نیازمند این تگ است اما آدرسی که ما معرفی کرده ایم را گوگل نپذیرفته است و صفحه ای دیگری را خودش انتخاب کرده است. | Duplicate, Google chose different canonical than user |
برای استفاده از خدمات سئو سایت ما کلیک کنید.
تفاوت تگ Canonical و Redirect 301 چیست؟
کاربرد این دو تقریبا شبیه به یک دیگر است اما تفاوت هایی نیز وجود دارد به طور مثال در ریدایرکت 301 شما نمی توانید صفحه ای که ریدایرکت شده است را مشاهده کنید و به طور مستقیم به صفحه جدید منتقل می شوید اما در کنونیکال به این شکل نیست و صفحه به طور کامل در دسترس کاربر و ربات ها می باشد فقط اعتبار آن به صفحه مورد نظر انتقال داده می شود.
نحوه استفاده در یواست:
برای انجام این کار کافیست در تب پیشرفته آدرس قانونی مورد نظر را وارد نمایید.
در انتها امیدوارم از این مقاله که درباره تگ Canonical بود لذت برده باشید شما می توانید تجربیات خود را در این باره با ما درمیان بگذارید و برای مشاهده یک نسخه کامل از این مقاله به ahrefs نیز سر بزنید.
لینک های کوتاه مطلب:
این نوشته در تاریخ 1400/0811/23مورد بازبینی قرار گرفته است.
آیا در صورت استفاده از تگ Canonical صفحات ایندکس نمی شوند؟
جواب این سؤال خیر است حتی اگر شما به درستی از آن استفاده کنید باز هم امکان ایندکس شدن وجود دارد.
در سرچ کنسولم ارور مربوط به تگ کنونیکال دارم چه کنم؟
در صورتی که خطایی مربوط به تگ Canonical در سرچ کنسول شما به وجود آماده است با این مقاله از سایت عباس کاشفی به راحتی می توانید آن را حل کنید.